070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Om du alltid gör vad du alltid gjort, får du alltid det du alltid har. Om du inte är nöjd med vad du får, måste du ändra vad du gör.

– Kyra Kyrklund

Vad är fel och hur ska jag göra för att få det rätt? Så försöker jag tänka när jag stöter på problem i träningen och det försöker jag även lära ut på mina tävlingskurser för att man själv i längden ska kunna analysera sin träning och sina resultat för att kunna arbeta vidare. För något år sen skrev jag en artikel på det temat till vår klubbtidning om att stryka ordet bort i bortförklaring och bara använda förklaring för att se vad man behöver träna på istället för att skylla ifrån sig på yttre faktorer. Läs artikeln här.

Efter två halvlyckade tävlingar grubblar jag en hel del på vad jag kunde gjort annorlunda före, under och efter tävlingen och några frågetecken har rätats ut och de nya idéerna ska testas nästa tävling. Det är till och med så att jag längtar 🙂