070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Med värmen och försvinnandet av snön kommer träningsenergin tillbaka igen. Jag har gjort en plan får våren och börjat ta upp träningen igen. Ett avbrott blir det till över påsk då det är sista skidveckan för säsongen men sen blir det full hundsprutt framåt.

Vårens sikte är annars inställd på eliten med ett litet sidosprång till avanceradklass i rally i maj. Jag har planerat in en del tävlingar så jag har något att jobba för och målsättningen är att ta först och främst kämpa hem ett championat. Får jag till det under våren kommer resten av säsongen vigas åt de nya momenten och mer rallylydnad. Men mycket kan gå fel och det är kommer inte bli en lätt match. Det gäller att jag får till bra träningar och bra tävlingar för att få ihop allt. Jag ser det som en kul utmaning och hoppas jag når dit jag vill.

vårsol