070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Tänk rätt

Före under och efter tävling

Hjälpa eller stjälpa

keep-calm-and-hug-the-dog

När du går åker iväg för att tävla blir du nervös då? Jag skulle tro att de flesta skulle svara ja på den frågan och en viss nervositet är faktiskt bra. Det som inte är bra är när vi förändrar vårt sätt så att vi stjälper hunden istället för att vi hjälper den genom tävlingen.

Du och din hund är ett team och samarbetet måste fungera både på tävling och på träning.

Hur ska man tänka

Det finns några handfasta knep för att komma tillrätta med tävlingsproblem där man själv är orsaken. I min föreläsning ”Tänk rätt” tar jag upp hur och vad du kan göra för att ni ska lyckas lika bra på tävling som det går på träning.

Upplägg

Föreläsningen är på tre timmar med två korta bensträckare. Vi kommer gå igenom hur vårt tankesätt och vår attityd kan stjälpa eller hjälpa dig genom en tävlingsdag och hur man på bästa sätt analyserar resultatet för att få bra svar på hur man går vidare med sin träning för att lyckas bättre på nästa tävling.

Vi kommer diskutera i grupp och göra vissa övningar tillsammans.

Lägg till en kurs

Möjligheten finns också att göra övningarna praktiskt i en mindre grupp i samband med föreläsningen. Man kan då välja 3 eller 4 timmars träning med max 6 deltagare och 4 åhörare.

Låter det intressant?

Om du tycker det här låter intressant och skulle vilja anordna en föreläsning på er brukshundsklubb eller privat är du välkommen att höra av dig till mig för prisuppgifter.

Följ oss på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Arkiv