070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Hela den här veckan och förra veckan har gått åt till en massa jobb. Alla e-handlare har tydligen upptäckt att det är jul…i år igen och shop efter shop ska fixas. Fullt upp med andra ord.

När det inte är jobb med hemsidor är det aktiviteter med Moa eller kurser på BBK. Just nu har jag en valpkurs på klubben med söta vovvar och vetgiriga ägare. Det är inte helt lätt att ha koll på hund, koppel och godis, allt på en gång helst. Förra veckan gjorde vi en liten bana med olika stationer. På tisdag ska vi titta lite på rallylydnad.

Jag har lyckats hålla mitt minimimål på tre pass per vecka med Zeb fast det varit så mycket och det känns bra. Jag kommer inte kunna ha ett högre lägstakrav just nu och det är bara att inse. Det är tur att jag har en smart hund och bra struktur så vi kommer framåt ändå :-).

Metallen går sakta, sakta framåt. Inte mycket men dock. Det kommer nog aldrig bli ett av våra bästa moment men vi kämpar på.

Vi har äntligen börjat med vittringen. Idag var det pass tre och han gick fram till högen, nosade lite och letade vidare efter rätt pinne. Duktig vovve.

Det känns inte helt omöjligt med en start i trean i sommar. Mest av allt behöver vi nog träna ingångar på plan och kedjor för att få till känslan och fotet bättre på tävling.

Träningen fortsätter!

20131020-211242.jpg