070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Vad gör man när man fått en ledig dag helt oplanerat? Jo så klart spenderar man den på klubben.

Jag och Helene fick till ett bra träningspass där jag la mycket vikt på koncentration, lyssna, ordförståelse och diskriminering. Jag var riktigt nöjd efter. Jag gjorde precis så som jag tänkt vilket också gjorde att resultat blev bra. Vi körde också lite fjärr som var fin och några bra apporteringar utan tjuvstarter.

Sen fick jag äran att agera skrivare på högre tävlingen. Det var bara 4 ekipage kvar så det gick ganska fort.

Efter lunch blev det lite mer träning där jag körde rutan och några kedjor men fot – läggande under gång – inkallning – fjärr och fot – inkallning – rutan. Det hade hunnit blivit rejält varmt men Zeb var duktig som vanligt.

Innan vi åkte hem fick jag se lite skyddsarbete också från de som tävlade lägre och elit. Maria och Lennart dömde och körde öppen kritik vilket var kul. Man får lite mer förståelse då för vad de faktiskt tittar på.

Nu väntar en mysig hemmakväll med snabbt ihop skramlade tjejkompisar 🙂

webb_5