070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Nu är SM slut för i år och vi har haft 3 hektiska dagar ute på Kvarnängen. Jag har råddat med hemsidan, styrt upp TV sändningarna, servat speakertornet, satt upp och rivit ner tält, skrattat, filmat, instagrammat (http://instagram.com/sm2014bruksipo), tagit betalt, letat mikrofoner, gått på After Dog, shoppat, snackat med vänner, hejat på klubbkompisar, gått på mingelfest, burit grejer, sprungit fram och tillbaka, fixat tidsplaner och en hel del till.

Den största delen av tiden gick till TV sändningarna och det är superkul att de blev så himla populära. Det har varit över 10 000 visningar och filmerna ligger uppe att se i efterhand (https://bruksipo2014.solidtango.com/). TV är inget jag jobbat med tidigare men det gick över alla förväntan. Ett stort tack till mitt filmcrew, riktigt bra jobbat!

Det har varit ett härligt gäng människor som arbetat med det här i över två år och till slut rott allt i hamn. vi har fått mycket beröm och hört många positiva kommentarer så jag vågar nog säga att SM blev riktigt lyckat!

Vi försökte ju utveckla en del saker till i år med bland annat digital redovisning som gick blixtsnabbt samt sändare på rapporthundarna som visades live. Det vore kul om vidare SM fortsätter på samma linje för att göra brukset ännu mer publikvänligt.

Hemsidan har uppdaterats för sista gången och får nu leva så länge den är intressant.

På det stora hela har det helt klart varit mycket jobb men i slut ändan så värt det. Fast skulle jag göra det igen? Njae, inte de närmaste åren 🙂