070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Den här dök upp i min feed på Facebook. Heléne Lindström hade en kursdeltagare som hävdade att hundmänniskor talar i koder och visst stämmer det. Klockrent!

  • Vi hade en riktigt bra känsla = Vi nollade rutan, inkallningen, fjärren och vittringen. Men han var superglad, viftade på svansen och sprang fort som satan på inkallningen (men glömde tyvärr stanna…)
  • Helhetsmässigt var det jättebra = Halvtaskig runda men vi nollade inget
  • Jag är rätt nöjd men det finns alltid saker att jobba på = Jag är jäkligt nöjd men frågan är om alla andra tyckte det var lika bra… Eller kanske var det inte så bra…bara domaren som tyckte det. Eller så tyckte han inte det…utan var bara snäll.
  • Det viktigaste är att vi har roligt på planen = Vi är rätt dåligt tränade men jag har en glad, flashig hund
  • Jag vill ha jämn fart på inkallningen = Min hund är ganska långsam
  • Det här kan gå hur som helst för vi har knappast tränat alls = Vi har tränat som små svin men det hjälper inte för jag är skitnervös och det kommer säkert gå åt h-vete.
  • Vi fick bra input = Det mesta gick åt pipsvängen

matrix