070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Kursen som jag skulle gå för Heléne Lindström och Sofia Edling blev inställd då det var så många avhopp i sista stund. Jätte tråkigt då jag verkligen sett fram mot det. Det var det enda jag hade inplanerat nu nära inpå så nu får jag spåna ihop något annat istället.

Frågan är med vem och var. Hundfolk har ju en benägenhet att åka både långt och mycket men det är svårt när så mycket annat ska hinnas med också. Helst skulle jag vilja ha något mer regelbundet så man även kan se en förbättring mellan gångerna. Annars blir det ju självklart så att instruktören bara ser det som är här och nu och ger kritik på det, utan att man vet bakgrunden eller hur det sett ut innan.

Det blir en hel del egen träning men det går bra det med. Det som är bra för mig med någon som jag vet kommer titta på det jag tränat på är att jag faktiskt gör det – tränar alltså!

20130417-220750.jpg