070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Idag har jag en av få helt ensamma dagar. Inga barn eller sambo och bara möjlighet att göra vad jag vill. Dagen kommer avslutas med en brakfest hos några kompisar så just nu sitter jag i skuggan och vilar upp mig/laddar.

I morse mötte jag upp Katinka på Stockholm Södra för lite träning. Det var ömsom vin och ömsom vatten men jag är nöjd. 30 grader och en hund som inte tröttnar känns ganska kul. Med tanke på hur regn träningen har varit där han inte heller brytt sig känns det som han har ganska kul när vi tränar.

Vårt stora ? är ställandet under gång. Det är verkligen inte bra och kräver en del planering inför framtiden. Det känns inte helt hopplöst, jag måste bara fundera ut en strategi och hålla mig till den.

En riktigt kul sak var rutan. Han gjorde flera riktigt bra skick – utan target – så där var jag jättenöjd.

Fick lite fina bilder på Katinka och Trixie.