070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Idag gick vi upp till Sandra och Kärstin en sväng för att träna lite.

Backen upp till Sandra är inte av denna värld. Brant, grusig och full av djupa hål så man inte ska kunna köra där med bil. Av någon anledning valde jag den vägen med barnvagnen. Ganska obra för väl uppe var jag skitförbannad, varm och jag hade även skällt på Zeb ett par gånger eftersom han envisas med att dra i kopplet. Ganska dålig uppvärmning inför träning med andra ord.

Egentligen skulle jag nog bara struntat i det för ingenting vi gjorde kändes bra. Han kom för långt fram i fotet, han tittade på allt utom mig, övningarna vi gjorde var inte tillräckligt genomtänkta och mitt tålamod existerade inte. Just nu känns det som det är låååångt kvar till en tävlingsstart men å andra sidan kommer mycket falla på plats när han landar lite mer i koncentrationen och inte är så galet intresserad av allt annat.

På´t igen bara. Med lite mer planering och tålamod nästa gång blir det säkert bra.

Zeb och Kärstin avslutade med en skön variant av lek där Kärstin drog runt på Zeb när han låg på rygg och höll i en leksak. Trubbnosar alltså!