070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Eftersom träningen blivit lite lidande de sista dagarna kände jag att vi behövde komma hemifrån och få till en riktigt bra träning med rutan, inkallning, längre sträckor på fotet och annat som inte går att göra i ett vardagsrum.

Dagen planerades så att stora tjejen fick egna aktiviteter och lilla tjejen skulle sova då jag och Zeb skulle träna.

Efter lunch hoppade vi in i bilen och körde i 15 minuter till garaget. Väl där sov självklart inte Maja som planen var så jag körde 10 minuter till. Maja var fortfarande vaken. Ungen brukar somna som en stock efter maten när hon får nappen men inte nu minsann.

Jag fick till lite rutaövningar, lite fot och någon inkallning innan protesterna blev för höga. Eftersom jag kände mig stressad och inte hade planerat träningen tillräckligt bra blev inte ens de övningar vi fick till något bra, suck!

När vi körde in på uppfarten hemma sov Maja som en gris och sov sen vidare i vagnen i två timmar…

För att gottgöra de kassa övningarna körde vi ett pass hemma ikväll med mycket stadga, ställande under gång, ingångar och fjärr. Summa summarum är att tävlingar framöver måste hållas i trånga vardagsrum, gärna mitt, eftersom det bara är där vi tränar.

På lördag är det lydnadsträning med Lotta Linusson, ska bli spännande att se hur det går.