070-250 31 80 jenny@finvovve.se

I går var det den tredje träffen hos Eva Bodfäldt och sikta mot stjärnorna. Vi gick igenom fotet, ingångar och apportering. Zeb var jätteduktig och visade sig från sin bästa sida. Vi har ju verkligen kommit en lång bit på väg men vi fick lite tips och råd vad vi kan tänka på.

Sanna filmade lite under kursen så jag ska försöka få upp en film snart.

På grund av ett litet missöde med ett pass fick vi ställa in det ordinarie kursdatumet så snälla Eva ordnade inte mindre än två ersättningsdatum så på söndag är det dags igen och då på det nya Stockholm hundsportcentrum. Det ska bli spännande att se hur det ser ut där. Synd bara att det ligger helt på andra sidan stan.

I läxa fick vi att jobba med olika belöningssignaler och träna externbelöning så det har vi gjort.