070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Zeb har haft en händelserik dag. Det började med 4 valpspår och nu var det lite mer drag i linan men jag kan inte påstå att man ser att han spårar. Iofs är han inte så långt från marken när han går som vanligt men är man van vid dammsugaren Selma vill man gärna ha samma tydlighet igen.

Dagen fortsatte med besök av min kusin med familj och deras hundar, Alva 12 årig golden och Diezel 3 årig Amstaff. Diezel storgillade sjön och badade som sjutton så då skulle inte Zeb vara sämre så nu har han simmat för första gången.

Dagen avslutades med lite kvällsträning där fokus låg på att springa ut från mig och runda ett paraply. Jag har testat förut utan att få till det men efter lite telefonhjälp från Helene så blev det bra. Får se om han minns det imorgon också.

Nu ligger han och snarkar i soffan.