070-250 31 80 jenny@finvovve.se

För att hjälpa Zebs leder och muskler på vägen har jag börjat ge honom kosttillskott. Valet föl på Aktiv Hund och Aktiv Nypon som finns på den här sidan: http://www.aktivdjurvard.se/. Han har inte ätit det så länge än så det är svårt att utvärdera men jag tror nog att det kan underlätta för honom. Jag använde även Aktiv Hund till Selma när hon blev till åren och på henne märktes det att hon blev lite smidigare och rörligare.

aktivnypon-fri-genomskinlig-bakgrund-1 aktivhund-fri-genomskinlig-bakgrund1-1

Så här skriver dom om aktiv nypon:

Aktiv Nypon – energikick på burk

Nypon är rika på antioxidanter som hjälper hundens kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Dessutom är nypon fulla av så kallade galaktolipider. Det är små beståndsdelar som spelar en viktig roll i kroppens immunförsvar och som bland annat ser till att livsviktiga fysiologiska aktiviteter sker på ett naturligt och balanserat sätt.

Växtplatsen är avgörande för nyponpulvrets kvalitet. Våra nypon har vuxit på flera tusen meters höjd, i ren natur på Chiles vilda bergssluttningar. Nyponen i denna karga miljö är fyllda av nyttiga ämnen som antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Aktiv nypon ger energi, mjuka och rörliga leder hos hund.

  • Studier visar att Nypon samma positiva effekt på hund, katt och häst som det har på människors leder och rörelseförmåga.
  • Även energin ökar och pälsen.
  • Nypon stärker katten, hundens eller hästens immunförsvar.
  • Nypon är rika på antioxidanter som hjälper djurets kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner celler och påskyndar deras åldrande.
  • Kombinera gärna med Aktiv hund som innehåller Grönläppad mussla.

Så här skriver dom om aktiv hund

AKTIV HUND – för starka och smidiga muskler och leder

Aktiv Hund är ett naturligt och effektivt kosttillskott för den aktiva hunden som tränar hårt, för hundar som lider av ledproblem, är överviktiga och äldre hundar. Även lämpligt tillskott för raser där ledproblem förekommer. Fungerar både i förebyggande och lindrande syfte.

ALLA GODA TING ÄR TRE

  • Tuggvänliga och välsmakande tabletter.
  • Bidrar till ökad rörlighet i muskler och leder samt stärker ledbrosket.
  • Effekt kan ofta märkas redan efter ett par veckor.

PRODUKTINNEHÅLL

100 tabletter med 500 mg frystorkat Grönläppad musselextrakt från Nya Zeeland per tablett.

Innehåller bland annat fettsyror och glykosaminoglykander (GAG:s) även kallat naturligt glukosamin.