070-250 31 80 jenny@finvovve.se

I går var det andra gången på allmänlydnadskursen på Botkyrka BK. Jag har fått ett riktigt duktigt och trevligt gäng men duktiga hundar.

Vädret var riktigt behagligt så Zeb fick följa med och visa lite. Han behöver också störningsträningen av andra hundar men han skötte sig bra.

Vi hann träna lite själva också och mycket fokus låg på rutan som går bättre och bättre. Vi fortsatte även med dirigeringsapporteringen där han får springa till skålar. Väljer han fel är jag snabb som blixten och tar godiset först. Väljer han rätt får han sen bollen hos mig för att han ska vara snabb tillbaka. Jag vet inte om det är den bästa metoden men jag kör på nu så han får in lite säkerhet i dirigeringen.

Apporteringen som strulade lite sist med ingångarna fungerar bättre nu men ljudet vid fot poppar upp lite här och där vilket är galet frustrerande. Jag har inte någon riktigt bra plan där så jag kanske får ta och rådfråga lite experter :-).

Kvällen avslutades lite käckt med magsjuka vilket var mindre kul så idag har jag i stort sett legat framför tvn hela dagen.