070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Varför bloggar man egentligen? Ja det kan man ju fråga sig och svaren du får kan nog variera ganska mycket.

För min det ser jag bloggen ganska mycket som min träningsdagbok där jag vill samla glada positiva tankar som jag kan gå tillbaka och läsa i efterhand. Min blogg kanske inte är jättenyanserad och jag lägger ofta ut filmer som jag är nöjd med, även fast det finns filmer där saker inte är så bra. Men det är så jag valt att göra. Inte för att jag inte vågar visa upp när det går mindre bra (för det vet ju alla hundtränare att det gör titt som tätt) utan för att jag vill kunna gå tillbaka och se saker som boostar mig.

Jag läser en del hundbloggar och nedan kommer lite tips på bra bloggar. Om ni vet några bloggar som är extra bra med roliga, intressant, bra inlägg får ni gärna tipsa på i kommentarerna 🙂

Klickersmart – www.klickersmart.se

Lena skriver jätteintressant om sin träning med Totte och Tassla. Hon visar upp när det går bra men även när det går mindre bra med intressanta tankar och idéer om hundträning. Hon lägger ut mycket filmer med kommentarer så man lätt kan följa hennes tankar.

High5hundkurser, Heléne Lindström – www.high5hundkurser.se

Heléne har mycket bra tankar när det kommer till hundträning och skriver utförligt och intressant om många specifika ämnen. Titta gärna tillbaka i bloggen då många saker inte är tidsbundet utan alltid intressant att läsa om.

Aktivaussie, Elin Selin – www.aktivaussie.se

En härlig kombo av superfina bilder och roliga inlägg om Aussien Billy. Missa för all del inte kategorin ”Tips från coachen” där Billy delar med sig av sina klockrena tips för ett lyckat hundliv.

Team Propiraya, Eva Marie Wergård – https://propiraya.wordpress.com

Eva Marie är en enorm inspiration och mest läser jag faktiskt hennes andra blogg (som hon delar med Elin) som handlar mer om träning och mindre om hundar: http://triathlon.runnersworld.se/blogs/evaelin/index.htm.