070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Nu har vi lite att uppdatera igen. På själva 1:a maj stack jag och Sandra till Tyresö för två omgångar Rally och den här gången debuterade vi i avancerad klass.

Första tävlingen var det en hel del högerhandling och det är inte vår starkaste sida. Vi gjorde några mindre missar och även i honnören där han skulle ligga men ställde sig upp mitt i och la sig lika snabbt igen. Slutresultatet blev blygsamma 73 poäng men ändå på rätt sida om strecket.

Den här våren har jag gått onlinekurs i tävlingspsykologi och kommit på en massa kloka saker. Bland annat har jag blivit väldigt bra på att analysera mig, Zeb och tävlingen i sig. Den här tävlingen fick jag ta på mig. Jag hade helt fel inställning och var inte alls på hugget. Jag hade nog kunnat rädda en del saker om jag varit mer fokuserad och koncentrerad.

Till andra tävlingen skärpte jag till mig och det visade sig i poängen också. 93 poäng och vinst! Då var ändå backa tre steg på högersida med, vilket vi aldrig gjort tidigare och tränade in strax innan det var vår tur.

För Sandra och Kärstin blev det också två finfina godkända rundor så nu har vi ett kvar för att ta nästa steg upp till mästarklass.

2016-05-01 18.27.39