070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Jag och Zeb åkte på en heldags tävling hos Bro-Håbo BK och betade av två elittävlingar på samma dag. 20 grader varmt, klarblå himmel och lååång väntan mellan men lilla vovven brydde sig inte nämnvärt.

Om man fick slå ihop tävlingarna och plocka de bästa poängen skulle vi haft en riktigt bra dag. Nu blev det istället två halvbra tävlingar, utan förstapris.

Många av grejerna gjorde han jättefint och vi fick många nior, bland annat på foten vilket var superkul. Tyvärr är vårt problem att vi även dras med lite blandade nollor. Bland annat på inkallningen. Hade vi fått en sjua där på em hade vi haft ett förstapris men nej då. Jag la honom ned och började gå och svisch hängde även hunden med. Grrr.

Den här tävlingen hade jag som mål att själv vara fokuserad och koncentrerad direkt från start och det lyckades jag med. På det stora hela var jag faktiskt riktigt nöjd och det känns inte så långt borta. Jag har anmält mig till ett gäng nya tävlingar så det är bara att köra på och hoppas på det bästa.

2016-05-01 16.45.21