070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Det händer inte så ofta men idag hade vi en hel hunddag inplanerad

Vi började på förmiddagen och var provekipage på Sörmlands domarkonferens. Vi visade upp fritt följ, dirigeringsapportering och fjärren. Zeb skötte sig bra förutom några ljud som puffade fram men på det stora hela är jag nöjd. Mest jobbigt var det för mina nerver men även dom lyckades jag hålla i schack. Det är inte varje dag man blir bedömd av 40 (!) domare samtidigt.

Det var lite olika bud om poängen, vissa höga och andra låga men det kändes rättvist på det stora hela.

Såg här såg fjärren ut:

 

På eftermiddagen var det sen dags för tävlingsträning med Lotta Linusson och Ann Dahlin. Vi körde igenom elitprogrammet  och mitt fokus låg på att få honom lugn och vara så tyst som möjligt och det gick verkligen bra. Momenten gick också bra men rutan har han glömt bort på den här vilan som vi haft så den behöver vi träna mer på. När det var dags för zätat hamnade han lite för högt och kunde inte riktigt koncentrera sig på skiftena. Trött blev han iaf så vi skippade gruppmomenten. Hunden hade ju liksom somnat…

IMG_20160117_170254