070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Vi har verkligen kommit in i ett träningsstim vilket gör att man faktiskt ser lite resultat också (doh!). Just nu är känslan att det faktiskt kan bli bra det här när allt sitter men än är det en lång bit kvar.

Det största fokusen just nu är helt klart att få han tyst.

Det är en svår balansgång med att sänka aktivitetsnivån så han inte låter men samtidigt har tillräckligt mycket energi för att kunna göra alla moment.

Rent momentmässigt jobbar vi på med dirigeringsapportering som verkar vara en svår nöt att knäcka. Just nu koncentrerar vi oss på vänster för att se om han kan hitta lite linjer. Höger tar vi i nästa steg.

Inkallningen börjar bli bättre vilket är kul och även fjärren börjar komma till i kedjor.

Min plan är att köra mycket kedjor med svårigheter inbakat. Inget godis eller belöning vid transporter eller fot utan bara väl valda tillfällen.

Vi har även hunnit med en träningstävling och där var det som att gå runt med en tickande bomb. Vi två tillfällen smällde det lite och ett voff slapp ut men på det hela var han ganska tyst. Eller i alla fall tystare än han brukar 🙂

fot