070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Vi har haft ett gäng härliga uteträningar med sol och värme. Hundträning gör sig helt klart bäst utomhus. Vi tragglar på med elitmomenten och vissa saker är lättare och vissa svårare.

Jag har lagt om inkallningsträningen lite så får vi se om det ger en snabbare reaktion på ställandet. Få saker är så snygga som en grym inkallning med ställande och läggande. Jag har mitt slutmål så nu ska vi för sjutton ta oss dit!

Linjerna till dirigeringsapporteringen är väldigt svajiga så där behöver jag lägga en del krut för att få honom säker. Rutan däremot är riktigt fin.

Fjärren börjar ge med sig och sättandet från stå blir säkrare och säkrare. Sitt i zätat är inte lika säkra så där behöver jag hitta någon bra knapp så det inte finns någon tvekan om vad som ska göras.

Metallen fortsätter jag att boosta och i fotet fokuserar jag på rätt energinivå = tyst vovve.

Nu har jag anmält mig till vår första tävlingsträning för året så då gäller det att göra en bra plan för att lägga en fin grund inför kommande tävlingar. Mitt mål är att Zeb ska tycka tävlingar är extra roliga och jag själv ska kunna hålla huvudet kallt och vara bäst när det gäller.

2015-03-08 10.35.25