070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Förutom en del träning som vi faktiskt hunnit med har det blivit en hel del övrigt inom hund.

Bland annat har jag hjälpt Emma Willblad göra i ordning sin nya hemsida och förhoppningsvis ligger det nya projekt som gror där. Håll ögonen öppna för lite roliga nyheter hos Ego Dog’s.

egodogs

Jag har också fått en förfrågan om att hålla en föreläsning i ämnet tävlingspsykologi vilket är jättespännande. efter lite knep och knåp har jag fått till en bra rubrik och nu bubblar det tankar och idéer om hur jag ska lägga upp det och vad jag ska prata om. Eventuellt kommer vi även ha en praktisk del på eftermiddagen där man får testa det jag tagit upp på föreläsningen. Jag återkommer om, hur och när det blir av.

Jag har också planerat nya kurser på Botkyrka BK. Bland annat en ”valp till stjärna”- kurs efter Maria Brandels bok. Här kan ni läsa mer om aktuella kurser.

Det verkar bli en spännande hund-vår och jag ser fram mot allt roligt som kommer hända!