070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Idag var det då dags för föreläsning om effektiv träning. Inte nog med att vi skulle få massa bra tips om föreläsningen, jag och Zeb skulle också vara med som visningsekipage. Det var tre andra med som också visade övningar och det gick bra för oss allihopa.

Zeb skötte sig exemplariskt. Han var fokuserad och tyckte det var kul. Han brydde sig inte speciellt mycket om miljön, publiken eller de andra hundarna som låg längs kanterna. Vissa detaljer var inte så bra men resten kan jag inte säga så mycket om.

Vi fick visa ett kort blandat träningspass, shejping och helping samt en kedja.

Jag var ganska nöjd med mig själv också, jag var inte speciellt nervös och jag blev inte helt stel och inskränkt i mina rörelser. Så här i efterhand kan jag nog erkänna att det kändes ganska häftigt att stå där framme med en sådan stor och kunnig publik och kunna visa upp duktiga Zeb!

Vad gäller föreläsningen så var den intressant och jag hade nog önskat att jag var lite mer fokuserad men det var svårt när jag skulle förbereda övningar ha koll på Zeb och mig själv samtidigt. Jag antecknade en del så jag får läsa igenom det jag skrev för att bli lite påmind.

En superkul, men stressig, helg är nu över. Klockan är 20.40 och nu blir det godnatt!

20130203-204411.jpg