070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Hade vi bott kvar i Chamonix hade det varit rena drömmen. I köldhålet Tullinge är det sådär. Visserligen kul att det blir fina längdspår igen men mindre kul när man har en hund som tycker kyla är ohärligt och man själv vill ut och träna.

Igår trotsade vi dock kylan och snön och tog en träningspromenad. Vi hittade snökockor vi kunde runda och träna inkallning runt, vi tränad fot med fokus på att inte komma för långt fram (för Zeb) och att pendla med armarna (för mig) och vi tränade en massa på att leka (med regler). Zeb har ju lite svårt för det här med att sluta leka när jag vill det så frekvent regelträning är ett måste för att vi ens ska kunna använda leksaken. Den leksaken vi brukar ha på promenaderna är kopplet vilket är ganska behändigt eftersom jag alltid har det med mig.

Imorgon är det först pulkarace med Moas klass på Lida och sen om jag hinner är det årsmöte på Botkyrka BK. Planerna var visst plogade så jag kanske ska ta med mig konerna för ett par rutskick.

webb_4