070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Nu har jag fått text och bilder från artikeln i Härliga Hund. Jag väntar med att lägga ut texten tills den är med i tidningen och bilderna kommer komma lite stötvis så ni har något att längta efter :). Bilderna visar på en del bra övningar man kan göra så får jag lite tid över kanske jag hinner få ihop några längre texter.

Som för alla andra är tid det minsta jag har just nu och sådant som är mindre viktigt för livspusslet blir lite nedprioriterat. Bloggen tillhör det, ibland också träningen, även om jag inte skulle vilja det. Dessutom skapar vädret lite svårigheter för i spöregn vill varken jag eller Zeb träna. Ytorna hemma är också begränsade vilket gör att det blir mycket ingångar, fjärr och håll fast övningar. Springa fort och ta i sparar jag tills ytorna är större.

På fredag är det dags för föreläsning igen. Återkommer om det 🙂