070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Igår var sista träffen inför sommaren på tävlingslydnadskursen. Det blev en del prat om förra gångens tävlingsträning och problem som dykt upp då. Vi gick även igenom apportering och rutan. Zeb fick springa in till targeten som låg mitt i rutan för att visa hur jag gör när jag börjar träna in rutan.

Vi tränade lite själva också och nu har vi börjat klicka in ett frivilligt stå. Han börjar få en fin grund för ett fot också, men där ärdet mycket kvar. Det är en hel del andra grejer jag skulle behöva träna in också men just känner jag mig väldigt ostrukturerad och en hel del träningstillfällen blir pannkaka för att jag inte gör något bra upplägg. Jag hoppar mellan olika grejer så Zeb mest bara blir förvirrad och knappast lär sig något.

Hundträning är inte helt enkelt!

Både i träningen och även i vardagen känner jag att jag saknar vissa saker som skulle underlätta och som gör mig lite frustrerad. Jag måste då och då påminna mig om att man inte kan begära allt på 7 veckor. Det kommer!

Mitt i alltihopa sitter jag också och söker jobb inför hösten. Någon som är i behov av en grym webbredaktör med en förkärlek för hundträning?

Hösten känns oviss men innan den är här kommer en härlig sommar med massa roliga planer!

Skönt i solen!