070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Vi har tävlat rally!

Eftersom vi fått ihop så få tävlingar under Zeb’s karriär och jag verkligen skulle behöva tävla mycket för min egen skull tänkte jag att jag skulle testa på rally.

Min tanke var att jag skulle leva som jag lär i min föreläsning så jag satte upp uppgiftsmål istället för resultatmål. Jag gjorde en swot-analys för att hitta styrkor och svagheter och jag försökte göra allt så lätt och tydligt för Zeb som möjligt.

För att ändå förbereda oss hyfsat bra gick jag på öppen rallyträning på klubben och fick några bra tips och råd av Sanna som kom väl till pass. Att ”samla fötterna” hade jag aldrig gjort utan träning. Zeb kan alla moment förutom sitta framför så det la vi lite krut på. Även tysksvängen tränade vi lite extra på.

Eftersom det är relativt enkla grejer för Zeb så var mitt mål med tävlingen att göra så få förarfel som möjligt.

Jag fick exakt det pirr i magen som jag var ute efter. Perfekt träning i att prestera trots nervositet.

Jag missade banvandringen med domaren (typiskt mig) och när jag gick själv sen kändes det som att jag aldrig skulle lära mig banan. Den var ganska knepig med fartändrigar som man skulle komma ihåg och andra klurigheter.

Uppvärmningen kändes sådär, som vanligt. Usch för nerver!

Väl inne på plan klev vi in i bubblan, stängde dörren och totalfokuserade på uppgiften. Vips var vi klara och mitt mål nåddes.

100 poäng och inga förarfel alls!

Mycket nöjd matte och vovve högst upp på prispallen efter tävlingen. Det här var kul så det ska vi absolut testa igen

image