070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Så enkelt är det. Vi jobbar för att bli bäst men det tar tid. Om vi har ett bra tålamod hjälper det oss att inte stressa, resultaten kommer om vi tränar för det!

Inom webb-världen pratar vi ofta om ”Thank-me-later”-saker. Det innebär att om vi gör något lite mer grundligt och noggrant idag kommer vi tjäna på det i längden.

Likadant är det när vi pratar hundträning. Lägger vi en bra grund, gör saker noggrant och tänker efter i förväg kommer vi garanterat tacka oss själva i slutändan. När pressen och störningen ökar allt eftersom man kommer upp i klasserna så är grundträningen a och o.

Vi kan lära oss mycket av elitidrottare inom andra grenar och ett program jag gillar skarpt är I huvudet på Gunde. I programmet får man en liten inblick i tankarna från de som är bäst inom sina grenar. Sen att Gunde himself är otrolig i sitt tankesätt är en annan femma.

 

7 veckor

Zeb 7 veckor