070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Idag har Zeb och jag roat oss med att göra av med pengar hos veterinären.

Han fick plötsligt jätteont i magen och andades kort och stötvis så efter att ha pratat med sköterskan var det bara att åka in. Jag brukar vara ganska cool med is i magen och tvekar jag brukar jag först ringa Zebs uppfödare Catta som är ännu coolare och har ännu mer is i magen. Den här gången hade han däremot så ont så jag tvekade inte.

Efter fina blodprov skulle vi till att åka hem med lite smärtstillande men då satte han igång igen så då bar det av till röntgen för att utesluta att något fastnat.

Diagnosen blev kolik/gaser och alla som träffat Zeb kan nog förstå att det gör ont om han inte får ut sin mördande fisar. Nu ska han få smärtlindring och medel som smörjer tarmar och mage, sen hoppas vi fisarna kommer ut.

image