070-250 31 80 jenny@finvovve.se

I onsdags fick vi testa våra nya band till rutan och vad tydligt det blev. Han gjorde fina skick men ett par gånger fick han sådan himla fart så jag inte fick stop på honom i rutan vilket iofs jag tycker är ett angenämnt problem så här i början.

Vi hade sällskap av Sandra, Elin och Amanda och körde ett par kedjor och en del momentträning. När regnet började droppa körde Sandra och jag på och det var jättekul att se att hundarna knappt brydde sig. varken om att ligga eller göra andra saker. Semlan hade gått upp till bilen och suttit och blängt på mig om jag hade bett henne att lägga sig i regnet.

Jag försökte också träna lite vändningar i fotet som jag har släppt igenom fast de är dåliga. Han tror att en vändning betyder chans att kolla läget på allt runtomkring, så det måste bort.

Bilden har Elin tagit.

DSC3264