070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Det jag skulle behöva mängdträna nu är gruppmoment, kommendering och störning, eller i alla fall med mer liv och rörelse runt omkring. Det spelar ingen roll att han kan fjärren jättebra i vardagsrummet den dagen det är tävling..

Allt det här är ju svårt att träna själv så vi skulle alltså behöva komma till klubben oftare där det finns större ytor och mer folk. Problemet är bara att veckan bara har sju dagar och dygnet bara 24 timmar. Alltså kan jag inte göra så mycket åt mitt pressade schema mer än att acceptera det och köpa läget.

Det får helt enkelt ta lite längre tid dit vi ska än det skulle ha gjort om vi kunnat träna lite varje dag och åka till klubben 2-3 gånger per vecka.

Det här är vad jag anser att vi behöver. Zeb däremot säger att han behöver en napp…

20130509-194326.jpg