070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Något jag behöver bli bättre på när jag tränar Zeb är vilken nivå jag lägger träningen på, alltså vad jag kräver av honom. Oftast kör jag på som vanligt utan att ta hänsyn till omgivningen, graden av störning eller hur mycket vi tränat de senaste dagarna. Sen står jag där och undrar varför det inte funkar eller varför jag inte får det resultatet jag förväntar mig.

Vanligtvis är det störningen som är för hög, svårighetsgraden för avancerad och mitt godis (läs torra matkulor) som är för tråkigt vilket säger sig själv inte är en bra kombo.

Nä, tillbaka till planeringen och styr upp träningarna bättre!.

Som vanligt är det inte raketforskning och jag blir lite irriterad varje gång jag kommer på självklara saker som ovan, men bättre det än att jag inte kommer på det alls.

20130509-194643.jpg