070-250 31 80 jenny@finvovve.se

Moa sover hos mormor, Stefan är ute på galej och Maja sover i vagnen. Snön har smält bort på vägarna, det är inte helt kolsvart och faktiskt ganska behaglig temperatur. Kan det bli bättre upplägg för en träning? Skulle inte tro det 🙂

Vi fick till en kanonträning med fina rutor, fjärr på långt avstånd, inkallningar utan kollision och bra stegförflyttningar. Det enda som trasslade var apporteringen så den fick vi pilla lite med. Vi har tränat lite väl mycket fart in så han har glömt att man ibland även måste göra ingångar…med apporten i mun.

Rutan gick jättebra och jag kunde lägga på ett JAPP för att få honom att stanna i rutan och vända upp så det kändes som ett steg framåt.

Vi började också med lätta dirigeringsövningar inför dirigeringsapporteringen.

Det tar sig och med värmen kommer motivationen. Jiihaa!!